Повернутися до звичайного режиму

Підготовка закладів освіти та культури до роботи в осінньо-зимовий період 2021/2022 років

Відповідно до вимог Законів України «Про теплопостачання» та «Про житлово-комунальні послуги», Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду, затверджених наказом Міністерства палива та енергетики України, Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10 грудня 2008 року № 620/378, з метою забезпечення якісної підготовки закладів освіти, культури та спорту до організованого початку нового 2021-2022 навчального року та роботи в осінньо-зимовий період, недопущення збоїв у роботі опалювальних систем, створення комфортних умов для навчання, виховання здобувачів освіти, роботи працівників закладів, відділом освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Кам’янської міської ради у зв’язку з відключенням від центральної тепломережі закладів дошкільної освіти №2 «Зірочка», №3 «Ізумруд», дитячої музичної школи та центральної бібліотеки було проведено за кошти місцевого бюджету наступні заходи:

1 – капітальний ремонт теплогенераторної закладу дошкільної освіти №2 «Зірочка» з встановленням твердопаливних котлів, де переможцем тендерних процедур визначено ПП «Тясмин-транс», з яким укладено договір на суму 531215,61 грн. з ПДВ оплата за виконані роботи на даний час становить – 430930,71 грн.;

/Files/images/koteln/ЗДО Зірочка.jpg

2 – капітальний ремонт теплогенераторної закладу дошкільної освіти №3 «Ізумруд» з встановленням твердопаливних котлів, договір укладено на суму 594036,33 грн. з ПДВ оплата за виконані роботи на даний час становить – 456432,35 грн.;

/Files/images/koteln/ЗДО Ізумруд.jpg

3 – капітальний ремонт теплогенераторної Кам’янської дитячо-юнацької спортивної школи з встановленням твердопаливних котлів, укладено договір на суму 750660,70 грн. з ПДВ, оплата за виконані роботи на даний час становить - 590503,20 грн.;

/Files/images/koteln/ДЮСШ.jpg

4 – поточний ремонт колекторної системи опалення в Комунальному закладі «Кам’янський ліцей №1», укладено договір з ФОП Касян Юрій Вікторович на суму 49000 грн., на роботи по підключенню центральної бібліотеки з придбанням насосів, труб, задвижок, флянців на суму 37995 грн..

/Files/images/koteln/Кам\'янський ліцей №1 - підключення Публічної бібліотеки.jpg

Крім того, переведено з газового опалення не електричне приміщення закладу дошкільної освіти «Сонечко» с. Телепине – придбано у ФОП Сенатор Микола Олександрович на суму 49575,75 грн. електро-панелі в кількості 17 шт., а також придбано проводи, автомати, розетки у ФОП Ткаченко В’ячеслав Анатолійович на суму 11421,50 грн..

/Files/images/koteln/ЗДО Сонечко с. Телепине.jpg

З метою забезпечення норм санітарного законодавства в частині дотримання температурного режиму, завершено тендерну процедуру на проведення капітального ремонту теплогенераторної КЗ «Телепинський ліцей» з встановленням додаткового котла на суму 398731,20 грн. з ПДВ, де підрядником виступив ПП «Тясмин-транс».

Таким чином, завдяки проведеним заходам створено комфортні умови для навчання 507 здобувачів освіти та праці 150 працівників закладів підпорядкованих відділу ОКМС виконавчого комітету Кам’янської міської ради.

Кiлькiсть переглядiв: 176

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.