Плекаємо патріотів

/Files/images/20221021_104536.jpg Одним із пріоритетних напрямків роботи закладу дошкільної освіти у 2022-2023 н.р. є формування соціально – громадянської компетентності дітей дошкільного віку. Для успішного виконання поставленого завдання національно-патріотичне виховання дошкільників здійснюється комплексно – через освітній процес, виховну роботу, краєзнавчу роботу, співпрацю з родиною, волонтерську діяльністю.

/Files/images/20221021_103614.jpg В закладі дошкільної освіти №4 «Сонечко» ім. Софії Русової Кам’янської міської ради завжди шанують звичаї та традиції українського народу. Так, згідно плану, у жовтні місяці з дошкільниками 6-го року життя було проведено музично-спортивне свято «Діти козацького краю».

На початку свята у залі лунав Гімн України, під час заходу діти з великим задоволенням та цікавістю взяли участь у вікторині «Люби і знай свій рідний край», де діти проявили свої знання про традиції рідного краю.

Руханка «Веселий автобус» допомогла дітям потрапити в минулі часи, де маленькі козачати позмагались в естафетах «Вершники», «Силачі», «Передай листа», «Кінні перегони», «Перейди болото».

Завершилось свято руханкою «Український гопачок» та піснею «Ой , у лузі червона калина» у виконанні дітей та дорослих.

Дошкільники з задоволенням брали активну участь у заході, який сприяв формуванню у дітей почуття патріотизму, єдності та розуміння того, що разом ми здатні подолати всі труднощі, адже ми - УКРАЇНЦІ.

Підготували та провели свято музичні керівники Світлана Федоренко, Наталія Шишка, фізінструктор Світлана Білазерська, вихователь Оксана Коломієць.

Кiлькiсть переглядiв: 132

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.