Семінар-практикум на тему «Формування ключових компетентностей в учнів початкових класів засобами інтерактивного навчання»

31.10 в КЗ «Кам’янський ліцей №1» відбувся семінар-практикум на тему «Формування ключових компетентностей в учнів початкових класів засобами інтерактивного навчання», який підготувала творча група вчителів початкових класів: Безносенко Л.М., Бондарь Л.І., Леус Л.В., Марієнко Л.М. та керівник творчої групи вчитель інформатики Шкворець Л.Д.

На семінар-практикум були запрошені методист відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Кам’янської міської ради Саламашенко О.В., вчителі початкових класів філій та Кам’янської загальноосвітньої спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2 з поглибленим вивченням окремих предметів.

Зустрічали гостей використавши цікаві сучасні методи та технології – провели ранкове коло та «віртуальне чаювання».

Виступ вчителя Бондарь Л.І. на тему «Інтерактивні технології в початковій школі» дав можливість налаштувати присутніх на плідну працю.

Безносенко Л.М., Бондарь Л.І., Леус Л.В., Марієнко Л.М., Шкворець Л.Д. - автори цифрового ресурсу «Калейдоскоп інтерактивних вправ» представили присутнім інтерактивні вправи з інформатики, природознавства, української мови, які створені у сервісі LearningApps та поєднані у навчальний сайт на платформіGoogle.

Присутні з великим задоволенням працювали з вправами з кожного предмета, висловлювали щиру вдячність за цікавий, змістовний семінар.


Кiлькiсть переглядiв: 303

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.