Методичне об’єднання вихователів ДНЗ та учителів початкових класів «Об’єднаймось в інтересах дитини»

11 грудня 2019 року згідно плану роботи у дошкільному навчальному закладі №4 «Сонечко» Кам’янської міської ради відбулося методичне об’єднання вихователів ДНЗ та учителів початкових класів «Об’єднаймось в інтересах дитини».

Педагоги працювали над темою «Партнерська взаємодія між дошкільною та початковою ланками освіти в рамках впровадження концепції «Нова українська школа». Вся робота проходила під девізом «Збиратися разом це – початок, триматися разом це- процес, працювати разом це – успіх».

Інтегроване заняття з мовленнєвого розвитку, ігрової та художньо- продуктивної діяльності «Мовлення тренуємо – ліпимо, малюємо» у групі 6 року життя провела вихователь – методист Абзелімова Т.А. Вчитися граючи! Ця ідея захопила вчителів і вихователів. Для навчання через гру і були запропоновані дидактичні ігри.

Під час перегляду занять фінансово-економічного циклу «Разом граємо – Гному допомагаємо» вихователь 6 року життя Снігур Т.С. закріпила знання дітей про українську гривню та уявлення про ціни, послуги, різні товари, шкільне приладдя. Діти допомагали Гному-економу підготуватись до школи. Всі були активними, з цікавістю виконували запропоновані завдання фінансово-економічної та математичної спрямованості.

Учителі і вихователі проявили креативність під час тренінгу «Наступність у роботі дитячого садка і школи», який підготувала та провела керівник методичного об’єднання Кириченко І.А.

Методист відділу ОКМС Саламашенко О.В. ознайомила слухачів з новими формами роботи для реалізації поставлених завдань.

Наприкінці засідання кожен педагог отримав кульку і на ній написав свою мрію, а мрія у нас спільна: об’єднуватись заради дітей.

Методист ДНЗ Джоган Н.В.


Кiлькiсть переглядiв: 235

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.