Семінар-практикум вчителів початкових класів

3 січня 2020 року в Кам’янському ліцеї №1 відбувся семінар-практикум вчителів початкових класів на тему «Латеральне мислення як засіб фокусування на інноваційності ідей та можливості виходу з усталених схем мислення».

В семінарі взяли участь методист відділу освіти Саламашенко О.В., вчителі початкових класів філій закладу та Кам’янської ЗОШ №2.

Семінар розпочався «Ранковою зустріччю, яка є важливим елементом розвитку почуття команди та відчуття єдності.

Цікавим був виступ Попової Л.М. та Смолінської Т.О. на тему «Латеральне мислення як гра уяви та ідеї молодшого школяра».

Суть та спосіб застосування інноваційного методі «Шість капелюхів мислення де Боно» на уроках розкрила Кравченко Л.В., залучивши присутніх до роботи в групах.

Вчитель Сухонос С.М. майстерно показала, як можна використовувати інтерактивні технології в інтегрованому курсі «Я досліджую світ».

І на завершення семінару-практикуму Коротич К.В. провела майстер-клас «Креативний підхід до виготовлення новорічних прикрас».

Учасники семінару, виконуючи завдання в групах, ставили себе на місце учня початкової школи, вчилися висловлювати думки, спираючись на метод «Шість капелюхів мислення», активно включалися у всі види роботи.


Кiлькiсть переглядiв: 147

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.