Перемоги в обласному фотоконкурсі учнівської молоді «Україна – це ми!»

Учні закладів загальної середньої освіти Кам’янської міської ради взяли участь у обласному фотоконкурсі учнівської молоді «Україна – це ми!», який організував Черкаський обласний центр туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді.

За підсумками обласного конкурсу Баліцький Тимофій учень 5 класу комунального закладу «Кам’янський ліцей №1» здобув перемогу у двох номінаціях: І місце в номінації «Люди, які змінюють світ» та ІІ місце в онлайн-голосуванні за роботу «Сонячний трубач» (керівник Щекань Марина Сергіївна, заступник директора з виховної роботи).

Учень 9 класу Білик Іван Кам’янської загальноосвітньої спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №2 з поглибленим вивченням окремих предметів отримав ІІІ місце в номінації «Мандруючи Україною» за роботу «Чарівне небо у річковому люстерці» (керівник Макогін Наталія Михайлівна, учитель англійської мови).

Школярі нагороджені дипломами департаменту освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації та сертифікатом Черкаського обласного центру туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради.


Кiлькiсть переглядiв: 136

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.